Copilărie de coșmar! Mama pedofilului olandez, obligată de tatăl lui să se prostitueze

559
Copilărie de coșmar! Mama pedofilului olandez, obligată de tatăl lui să se prostitueze - dezvaluirisocantedesprecriminalu-1569578609.jpg

Articole recomandate

Pedofilul Johannes Visscher a avut o copilărie de coșmar, relatează mama lui într-o carte pe care a publicat-o și în care își istorisește viața, scrie libertatea.ro


Mama lui Johannes Visscher a trecut prin clipe de coșmar când era copil. Tatăl ei s-a omorât la vârsta de 48 de ani.

Femeia a început să aibă atacuri de panică de la vârsta de 17 ani, a fost internată de multe ori în clinici psihiatrice, cea mai lungă internare fiind de 6 luni.


Având probleme psihice a fost obligată să renunțe la primul ei născut, fratele mai mare al lui Joop, și să dea copilul spre adopție.

În clinică, femeia l-a întâlnit pe tatăl lui Johannes, care se internase pentru a se trata de alcoolism. Cei doi s-au căsătorit, au părăsit stabilimentul și au încercat să ducă o viață normală, doar că problemele de abia atunci aveau să înceapă.


Tatăl lui celui ce avea să devină pedofil a continuat să bea și chiar, spune soția lui, a convins-o că e firesc ca soții să-și înșele soțiile. În plus, când rămâneau fără bani, soțul o obliga pe mama lui Joop să se prostitueze.


Nașterea lui Joop nu a schimbat cu nimic viața familiei Visscher. Tatăl însă nu s-a interesat de el și a început să-l bată. Când avea doi ani, Joop a fost lovit cu o scândură peste fund, atât de tare, încât urmele au rămas vizibile timp de două săptămâni pe trup.


Când Visscher avea 5 ani, femeia a trebuit să se interneze din nou la clinica psihiatrică. După ce a ieșit de acolo, în familie au continuat certurile, Joop era lovit de colegi, izolat, neadaptat la școală.

Fratele vitreg al lui Joop a murit de tânăr. Și tatăl lui Joop a murit, înainte de a împlini 50 de ani, din cauza dependenței de alcool. 





sursa: libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3311 secunde