Copilă naivă! În loc de cununie, s-a ales cu… prostituție

1109
2
Copilă naivă! În loc de cununie, s-a ales cu… prostituție - fonddaunemoralemiieuroprostituti-1428509293.jpg

Articole de la același autor

La 13 ani, a crezut că s-a îndrăgostit. S-a încrezut în cuvintele de iubire ale tânărului ce i-a promis că o va lua de nevastă, dar a ajuns să se prostitueze pentru el și să-i aducă un profit de vreo 40.000 de lei.

Răpirea tinerelor de pe străzi pentru a fi închise în diverse camere obscure, unde sunt bătute și forțate să întrețină relații sexuale, nu mai este de actualitate, după cum prezentam într-o ediție anterioară a ziarului "Cuget Liber". De câțiva ani, proxeneții au o altă strategie pentru a le convinge pe victime să se prostitueze pentru ei: le conving prin cuvinte de iubire și promisiuni de căsătorie.

Fugea de acasă să vină la iubitul-proxenet

La fel s-a întâmplat și în cazul Simonei Mariana C., ne-au spus anchetatorii constănțeni. La data la care l-a cunoscut pe Tanzer Mustafa, de 21 de ani, avea puțin peste 13 ani. Locuiește într-un sat din apropierea municipiului Constanța și nici nu s-a îndoit de promisiunile acestuia, când tânărul i-a propus să vină în Constanța, din când în când, pentru a întreține relații sexuale cu diverși bărbați. Totul pentru a face rost de niște bani. Drept pentru care, au precizat anchetatorii, pe parcursul anului 2014, fata fugea de acasă, venea la Constanța, unde stătea câteva zile, timp în care întreținerea relații sexuale cu clienții aduși de pretinsul iubit. De profitul obținut de pe urma exploatării tinerei, se bucurau Tanzer Mustafa și amicul acestuia, Georgian Neață, de 22 de ani.

"Afacerea" celor doi a fost distrusă însă de polițiștii și procurorii DIICOT, care au descins, în august 2014, în apartamentul de pe strada Unirii, din cartierul Faleză Nord, folosit drept "cuibușor" pentru aducerea clienților pentru minoră. Mai mult, pe lângă prostituție, cei doi tineri erau și dealeri de droguri, în apartament fiind descoperite zeci de punguțe, gata pregătite, cu cannabis, ce urmau să ajungă pe piața neagră a Constanței. Totodată, individul plasa și bancnote falsificate, respectiv de câte 100 de dolari, prin Constanța.

"Averea" obținută din proxenetism, confiscată

Potrivit procurorilor DIICOT, de la suspectul Tanzer Mustafa au fost confiscați 36.000 de lei, bani obținuți ilegal, din obligarea minorei Simona Mariana C. să se prostitueze. Banii urmează să ajungă la bugetul de stat. Totodată, au fost confiscate și 17 bancnote a câte 100 de dolari, falsificate, bani pe care individul urma să-i plaseze prin municipiul Constanța.

I-a plătit și avocatul victimei!

După analizarea probelor depuse la dosar, magistrații constănțeni i-au condamnat pe cei doi suspecți la închisoare. Astfel, Tanzer Mustafa a fost condamnat la cinci ani și 11 luni de închisoare, în vreme ce complicele lui, Georgian Neață, a primit o pedeapsă de patru ani și 11 luni de închisoare, tot cu executare.

Dar pedeapsa primită de "iubitul" Tanzer Mustafa nu se reduce aici: judecătorii au dispus să-i plătească minorei traficate o despăgubire morală de 10.000 de euro, dar și suma datorată pentru avocatul ce a reprezentant-o pe minora parte vătămată în proces, având în vedere că părinții nu și-au permis să-l plătească. 

Comentează știrea

soroceanu constantina
9 aprilie 2015
proxeneta

Dar pe proxeneta Soroceanu Constantina din Valu lui Traian cind o arestati cau asa zisul ei salon de masaj erotic?

Dmitri
10 noiembrie 2015
A

Când ajungi să recunoști în tine însuți omul care ești cu adevărat, îți dai seama și că "mediul" nu te va mai condiționa niciodată, ba, dimpotrivă, că tu vei fi de acum înainte cel care va determina ce se întâmplă în jurul tău. Nici măcar nu e nevoie să părăsești locul unde te afli, fiindcă forța care s-a deșteptat în tine și care se degajă din tine va transforma totul în preajma ta, astfel încât vei crea condiții noi în contextul vechi. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea "Născut pentru succes". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Bordeluri mascate sub afaceri "de masaj"
Pagina a fost generata in 0.5773 secunde