€ 4.7345
£ 5.2361
$ 4.2201

Mai multe ştiri online:

Copilă de 9 ani, victima unui "șofer" beat și fără permis. Polițiștii constănțeni l-au prins, după ce a fugit de locul accidentului

Ştire online publicată Luni, 05 Februarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracțiuni de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, de 33 de ani, din localitatea Topraisar, județul Constanța, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 3 februarie a.c., bărbatul în cauză a condus un autoturism pe strada Brândușei, din localitatea Topraisar, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, acesta surprinzând și accidentând o minoră, în vârstă de 9 ani, ulterior părăsind locul accidentului.

Polițiștii constănțeni l-au reținut inițial pe bărbatul în cauză, pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 4 ianuarie a.c., acesta a fost prezentat Judecătoriei Mangalia care a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9514 secunde