Copil snopit în bătaie și abandonat pe câmp, pentru un leu și un telefon

188
Copil snopit în bătaie și abandonat pe câmp, pentru un leu și un telefon - cazuriledeviolentaasupracopiilor-1469431449.jpg

Articole recomandate

Un băiat de 13 ani din Râmnicu Sărat a ajuns în stare foarte gravă la spital, după ce a fost snopit în bataie de doi amici, unul de 15, altul de 10 ani. Cei doi i-au luat leul care îi căzuse din buzunar, dar și telefonul mobil.


Politiștii au stabilit că băiatul, în timp ce se plimba prin oraș, s-a întâlnit cu doi cunoscuți, de 10, respectiv 15 ani. Aceștia i-au propus să cumpere bilele de tren și să ajungă la Buzău. Au cumpărat un singur bilet, iar controlorul i-a dat jos din tren în Halta Zoița. Au plecat împreună către Râmnic, iar pe drum, băiatul de 13 ani și ceilalți doi s-au luat la ceartă.

La un moment dat, băiatul de 15 ani a luat o piatră și a început să îl lovească cu sălbăticie pe copilul de 13 ani cu pumnii și cu piatra în față. Când au văzut că a căzut la pământ, cei doi au fugit, nu înainte de a-i lua telefonul și un leu care îi căzuse din buzunar.

Băiatul, mutilat, cu lovituri grave în zona feței și cu dinții scoși, a stat pe câmp toată noaptea, fiind găsit abia a doua zi dimineață.

Băiatul a fost transferat inițial la Spitalul Județean Buzău, după care, din cauza traumatismelor severe, a fost transferat la Spitalul Marie Curie din Capitală, scrie romaniatv.net





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2674 secunde