Copil mort de foame, după ce mama sa a plecat să se distreze

333
Copil mort de foame, după ce mama sa a plecat să se distreze - 62023769-1550930155.jpg

Articole recomandate

Caz șocant în orașul Kirov din Rusia, unde un copil de 3 ani lăsat singur în apartament de mama sa a murit în chinuri groaznice.

O femeie de 21 de ani din Kirov și-a lăsat fetița în casă timp de mai multe zile, fără niciun fel de mâncare, până când copila a murit. Potrivit LifeNews, mama plecase să se distreze în oraș, pentru a sărbători aniversarea de 3 ani a fiicei ei, pe care o creștea singură. Din motive neprecizate, a lipsit aproape o săptămână de acasă, fără să-i lase nimic de mâncat sau de băut micuței.

Cadavrul copilei a fost găsit de bunica acesteia, care venise să o viziteze. Anchetatorii încearcă să stabilească dacă fetița a murit din cauza deshidratării sau prin otrăvire, fiindcă se pare că disperarea ar fi împins-o să mănânce detergent.

Vecinii spun că mama lipsea deseori de acasă iar copila, lăsată singură, încerca să le atragă atenția trecătorilor strigând și chiar aruncând jucării de la geam. Femeia, despre care presa rusă scrie că avea "un comportament promiscuu", a fost arestată preventiv.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9187 secunde