Copil dispărut din județul Constanța, găsit de polițiști în Ialomița

144
Copil dispărut din județul Constanța, găsit de polițiști în Ialomița - violenta11382163967-1398796653.jpg

Articole de la același autor

La mai puțin de 10 ore de la dispariție, un minor de 8 ani, dispărut din Hârșova, a fost găsit de polițiștii constănțeni pe raza județului Ialomița.


Azi noapte, în jurul orei 2,00, polițiștii din Hârșova au fost sesizați despre dispariția unui minor în vârstă de 8 ani, din Hârșova. Copilul dispăruse dintr-un parc din localitate, unde se juca.


În urma sesizării primite, polițiștii au întreprins imediat măsurile specifice de dare în urmărire la nivel națională a minorului, derulând activități de căutare cu forțe suplimentare din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și de Ordine Publică.  
Iar, la mai puțin de 10 ore de la dispariție, polițiștii constănțeni l-au depistat pe minor pe raza județului Ialomița, constatându-se faptul că pe perioada dispariției minorul nu a fost victima vreunei infracțiuni. 


Din primele cercetări, se pare că, din parc, unde se juca, minorul ar fi fost luat de niște persoane aflate într-o căruță și a ajuns la casa bunicilor lui, din localitatea ialomițeană Giurgeni. Polițiștii spun, însă, că minorul nu a fost luat cu forța! 
Copilul a fost încredințat familiei de drept și s-a solicitat revocarea măsurii de urmărire la nivel național, în conformitate cu procedurile de lucru.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5509 secunde