Copil de șase ani lovit de mașină. Șoferul beat a fugit

125
Copil de șase ani lovit de mașină. Șoferul beat a fugit - accidentsoferbautfuga-1418566114.jpg

Articole de la același autor

Un copil de șase ani a fost lovit de o mașină condusă de un șofer care era băut și care, după ce a produs accidentul, a fugit de la locul faptei.

Șoferul, în vârstă de 24 de ani, din Techirghiol, conducea pe strada Republicii din localitate, dinspre strada Nicolae Bălcescu către Victor Climescu. La un moment dat, ajungând în dreptul vilei Goe, tânărul a accidentat un copil de șase ani, care, fiind lipsit de supraveghere, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. În urma impactului, copilul a fost rănit și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Imediat după ce l-a lovit pe băiat, șoferul a fugit de la fața locului, însă a fost identificat în scurt timp de polițiștii rutieri. Oamenii legii l-au testat pe tânărul de 24 de ani cu aparatul Drager, rezultatul fiind pozitiv: acesta avea o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul de 24 de ani s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului acciden-tului. Acesta riscă să stea până la șapte ani după gratii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7372 secunde