Copil de nici trei ani, spulberat pe trecerea de pietoni! Prognosticul medicilor, rezervat

Luni, 10 Februarie 2020
177
Un groaznic accident rutier a avut loc duminică seară, la o trecere de pietoni din municipiul Suceava. Un copil de 2 ani și 7 luni a fost spulberat de o mașină, după ce s-a angajat brusc în traversarea străzii, transmite Observator.

Nenorocirea s-a produs în jurul orei 20.10, pe strada Grigore Alexandru Ghica din municipiul Suceava, la trecerea de pietoni din zona Celestin. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum un grup de oameni se deplasează pe trotuar, apropiindu-se de trecerea de pietoni. La un moment dat, cel mic se deprinde de tatăl său și fuge în stradă, pe trecerea de pietoni, dar pe culoarea roșie a semaforului. Copilul a ieșit direct în fața unei mașini care venea cu viteză dinspre Suceava.

Micuțul nu a putut fi evitat, fiind lovit în plin. În urma impactului, a fost proiectat la zeci de metri distanță, de unde a fost recuperat de părinți. A fost preluat de o ambulanță în stop cardio-respirator resuscitat, cu politraumatism cranian sever, șoc hemoragic, fractură de gambă și alte leziuni grave. Copilul în stare gravă, intubat și ventilat mecanic, prognosticul medicilor fiind rezervat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.4005 secunde