Copil de doi ani, căzut într-o fântână! UPDATE

191
Copil de doi ani, căzut într-o fântână! UPDATE - copilfantana-1530430233.jpg

Articole recomandate

Pompierii intervin pentru salvarea unui copil de doi ani căzut într-o fântână în județul Dolj. Incidentul s-a petrecut duminică dimineață în localitatea Coșoveni.


UPDATE / Copilul a fost recuperat în viață de salvatori, a informat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU). Micuțul a fost preluat de o aeronava a IGAv și transportat de urgență la spital.

Potrivit Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, fântâna în care a căzut copilul are peste 15 metri adâncime, iar misiunea este una extrem de dificilă din cauza dimensiunii reduse a spațiului în care se desfășoară intervenția.


La fața locului au fost mobilizate de urgență o autospecială cu modul de descarcerare, containerul multirisc și o autospecială CNRN. Pentru eficientizarea misiunii de salvare a copilului, la locul unde s-a produs evenimentul se deplasează și un echipaj specializat de căutare-salvare al Unității Speciale de Intervenție în Situații de Urgență (USISU).

În sprijinul pompierilor salvatori a fost trimis și un echipaj al Detașamentului Special de Salvatori de la ISU BIF, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4951 secunde