Copil de clasa I, bătut cu parul de învățător pentru că "s-a bâțâit" la repetiția pentru serbarea de 8 Martie

284
Copil de clasa I, bătut cu parul de învățător pentru că

Articole recomandate

Un băiat, elev în clasa întâi la Școala Gimnazială "George Barițiu" din localitatea clujeană Jucu de Sus, a fost bătut cu parul de învățător, la repetiția pentru serbarea de 8 Martie, pentru că "se bâțâia", scrie romaniatv.net



Incidentul revoltător s-a produs marți, 6 martie, la Școala Gimnazială "George Barițiu" din localitatea clujeană Jucu de Sus. Supărat că un elev de clasa I se "bâțâie" în timpul repetiției pentru serbarea de 8 Martie, învățătorul a lua un par și i-a aplicat elevului o corecție în zona feselor și a mâinilor, porivit gazetadecluj.ro.

"La penultima oră de cursuri, Ioan Deneș, învățătorul clasei băiatului meu, a făcut repetiție cu copiii pentru serbarea de 8 Martie. Fiul meu, pe care-l vedeți și dumneavoastră – destul de plăpând, l-am născut prematur – se tot bâțâia fiindcă obosise și nu se mai putea ține pe picioare. Fapt care l-a enervat la culme pe învățător, astfel că respectivul a înșfăcat un lemn, lung de vreo treizeci de centimetri, cu care a început să-l lovească peste șolduri. Apoi l-a întrebat unde-l doare, iar micuțul, pentru că e de la țară, ca și noi de altfel, i-a spus, fără vreo intenție de a-și bate joc de el: "la cur". Acest lucru i-a sporit învățătorului mânia, care a continuat – cu și mai mult sârg – să-l lovească. Iar când a ajuns băiatul, acasă, m-am îngrozit, pur și simplu: avea urme de lovituri pe șolduri și mânuțe", a povestit mama copilului.

Femeia și-a dus fiul la I.M.L. Cluj, unde i s-a emis elevului un certificat medico-legal, și a depus și plângere penală pe numele învățătorului.

"La nivelul Postului de Poliție din Jucu a fost depusă o plângere penală privind săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă. A fost înregistrat un dosar penal în cadrul căruia se vor cerceta împrejurările exacte în care s-a produs această infracțiune", a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj, pentru gazetadecluj.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4759 secunde