€ 4.7564
£ 5.5575
$ 4.2005

Mai multe ştiri online:

Copil de 14 ani, hoț de telefoane

Ştire online publicată Vineri, 10 August 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche - 2 Mai au identificat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, bănuit de infracțiuni de furt.
Astfel, joi, 9 august, tânărul în cauză ar fi sustras mai multe articole vestimentare, un telefon mobil și un portofel, din incinta unei societăți comerciale, din Costinești, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 5.000 de lei, acesta fiind recuperat în proporție de 70 %. Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești l-au reținut pe tânăr pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propuneri corespunzătoare.


De asemenea, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat un minor, în vârstă de 14 ani, din localitatea Lipnița, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei.
Minorul în cauză ar fi sustras, miercuri, 8 august, un telefon mobil din locuința unui bărbat, în vârstă de 63 de ani, din localitatea Coșlugea, județul Constanța. Prejudiciul, în valoare de 300 de lei, a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.
În continuare, polițiștii constănțeni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7533 secunde