Copil de 13 ani, împușcat la o partidă de vânătoare / Care este starea copilului

112
Copil de 13 ani, împușcat la o partidă de vânătoare / Care este starea copilului - ambulantasmurdcugir-1517129778.jpg

Articole recomandate

Un copil în vârstă de 13 ani a fost rănit grav, sâmbătă, pe un fond de vânătoare din județul Vaslui, medicii luând decizia să îl transporte de la Bârlad, la Spitalul "Sfânta Maria" din Iași.



Primele informații primite din partea ISU Vaslui arată victima împușcată este un copil de 13 ani care a suferit o fractură de femur. Accidentul a avut loc în jurul ore 14, pe fondul de vânătoare nr. 37 – Cârja.

"Am fost solicitați să transportăm cu un copil de 13 ani, de la Spitalul din Bârlad, la Spitalul Sfânta Maria, din Iași. Copilul are o plagă împușcată cu fractură de femur stâng, din ce am înțeles noi în urma unei partide de vânătoare", a declarat Petru Iftene, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, citat de realitatea.net

Pe fondul de vânătoare unde a avut loc accidentul era prezentă și o altă persoană adultă, un bărbat de 37 de ani. Deocamdată nu sunt informații dacă există un grad de rudenie între persoana adultă și copilul rănit sau de ce era minorul pe fondul de vânătoare.

"Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul de vânătoare de pe Fondul nr. 37 – Cârja, zonă cunoscută ca Podul Colonelului. Cercetările se fac pentru vătămare corporală din culpă", a spus Bogdan Ghiroghiță, purtătorul de cuvânt al Poliției Vaslui.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5078 secunde