Copil de 11 ani, bătut măr la școală de tatăl unei colege. Băiatul a ajuns la Neurochirurgie

319
Copil de 11 ani, bătut măr la școală de tatăl unei colege. Băiatul a ajuns la Neurochirurgie - elev81849700-1575282918.jpg

Articole recomandate

Copilul de 11 ani din Pașcani a fost bătut măr la școală de tatăl unei colege. Acesta fost internat la Neurochirurgie. Agresorul l-a bătut pe băiat pentru că acesta i-a trântit telefonul fiicei sale.


Incidentul nefericit s-a petrecut la Liceul Economic Tehnologic "Nicolae Iorga" din Pașcani, scrie zdi.ro. Elevul de 11 ani a avut în urmă cu câteva zile un conflict cu fiica agresorului. I-ar fi vorbt urât și mai apoi i-a trântit telefonul.


Fata și-a sunat tatăl, care orbit de furie a venit la școală, iar la finalul orei de biologie, când băiatul a ieșit din clasă, a fost bătut de agresor. "Este deschis un doar de cercetare în acest caz, pentru lovire și alte agresiuni. Bărbatul de 37 ani a fost amendat pentru tulburarea liniștii și ordinii publice", a declarat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Tatăl băiatului l-a dus la spitalul din Pașcani. Medicii au stabilit că prezintă niște hematoame, în urma investigațiilor. Astfel, băiatul a fost dus de tatăl lui la spitalul din Iași, acolo unde se aflcă acum internat sub supraveghere medicală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5373 secunde