Copiii victimelor accidentului prăbușit în lacul Siutghiol, înmărmuriți de durere

332
Copiii victimelor accidentului prăbușit în lacul Siutghiol, înmărmuriți de durere - 10517959824802450911163587370798-1418734356.jpg

Articole de la același autor

Lacrimi și durere în inimile copiilor victimelor tragicului accident care s-a produs, ieri, în Constanța. Miruna Cătuneanu, fiica pilotului Petre Cătuneanu, a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare alături de tatăl ei, pe vremea când ea, acum în vârstă de 20 de ani, era copil mic. Aceasta a postat, alături de poză, și un mesaj sfâșietor: "Ti-ai dat viata pentru ce iubeai mai mult: sa zbori si sa salvezi vieti. Tu esti eroul meu! Dumnezeu sa te ierte!". 
Și copilul în vârstă de nouă ani al Laurei Vizireanu a fost, în urmă cu puțin timp, la Capela Spitalului Județean Constanța, unde și-a văzut mama, într-un sicriu. Durerea a fost de nedescris. Cel mic a început să plângă și nu a putut fi potolit de rude. 
La Capelă a ajuns și Cristian Ciortan, logodnicul Gabrielei Camelia Harton. Acesta spune, cu lacrimi în ochi, că avea de gând să o ceară de soție, de Crăciun. 
"Între noi era o dragoste eternă. Era un om deosebit, care își făcea meseria cu mare plăcere. Venea acasă și vorbea despre viețile pe care le-a salvat. De Crăciun, voiam să o cer de soție", a declarat Cristian Ciortan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6644 secunde