Cooperare între polițiștii români și partenerii din statele Schengen

172
Cooperare între polițiștii români și partenerii  din statele Schengen - cooperare-1500815042.jpg
Polițiștii români și partenerii de pe teritoriul celorlalte state membre Schengen au depistat, în ultima săptămână, 771 de persoane, 85 de autovehicule, 57 de documente și 6 plăcuțe de înmatriculare, care făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen.

În urma schimbului suplimentar de informații prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române, în perioada 14 – 21 iulie, au fost localizate, pe teritoriul țării noastre, 456 de persoane care fac obiectul unor semnalări în SIS (Sistemul Informatic Schengen).

Polițiștii români au pus în aplicare 19 mandate europene de arestare, au depistat 165 de persoane care erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară și 11 care erau semnalate ca dispărute de partenerii din statele Schengen.

De asemenea, pe teritoriul României, au fost identificate 50 de autovehicule, au fost ridicate 39 de documente ce erau căutate de partenerii din Spațiul Schengen, pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor penale, precum și 6 plăcuțe și 4 certificate de înmatriculare, semnalate de statele membre.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 17 Ianuarie 2016
Stire din Actual : Austria SUSPENDĂ acordul Schengen
Pagina a fost generata in 0.3544 secunde