Control la Spitalul Elias. "Dacă va trebui să merg în fiecare spital din țară asta, o voi face"

443
Control la Spitalul Elias.

Articole recomandate

Noi controale în spitale. De această dată este verificat Spitalul Elias din Capitală. Inspectorii Direcției de Sănătate Publică au descins joi dimineață și verifică modul în care este administrat spitalul, mai ales în ceea ce privește curățenia. Până diseara, un raport al inspecției va ajunge pe masa ministrului Sănătății.


"Inspectorii de la DSP s-au autosesizat vizavi de publicarea în presă a unor articole legate de utilizarea unor materilale sanitare, în special în blocul operator care nu ar corespunde din punct de vedere calitativ. Aceste contracte de furnizare au fost reziliate, dar dorim să vedem dacă aceste materiale au fost utilizate și dacă au afectat actul medical și siguranța pacientului (...) Este vorba de verificarea curățeniei, de măsurile igienice pe care fiecare spital trebuie să le ia", a declara Sorina Pintea, ministrul Sănătății.

"Trasmit pacienților să aibă încredere în sistem, pentru că sistemul începe să se miște. Dacă va trebui să merg în fiecare spital din țară asta, o voi face", precizează ministrul Sănătății.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9923 secunde