Control judiciar pentru polițiștii prinși că au luat șpagă de la un șofer

1181
5
Control judiciar pentru polițiștii prinși că au luat șpagă de la un șofer - politistiretinuti-1502465650.jpg
Doi agenți din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce au fost prinși în flagrant luând mită de la un șofer. Este vorba despre Mihai Dobrescu, zis Gil, și Ionuț Popîrțac, aflați în prezent în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța.

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au organizat și realizat prinderea în flagrat a agenților, ca urmare a unei sesizări primite la linia Telverde a DGA.

În cursul zilei de joi, echipajul format din doi polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia a oprit un autoturism, ca urmare a săvârșirii de către conducătorul auto a unei contravenții la regimul rutier. Pentru a nu lua măsurile legale față de acesta, cei doi i-au solicitat suma de 200 lei.

Conducătorul auto a sesizat fapta la linia telefonică Telverde, acțiunea de prindere în flagrant fiind organizată cu operativitate, la puțin timp de la apelul telefonic. Ofițerii DGA au găsit asupra polițiștilor suma de bani dată de conducătorul auto cu titlul de mită.

În acest sens, reprezentanții Direcției Generale Anticorupție fac un apel prin care încurajează cetățenii să folosească Linia verde anticorupție - 0800.806.806 pentru sesizarea faptelor cu caracter ilegal.

Mihai Dobrescu și Ionuț Popîrțac au fost conduși la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită. Procurorul a dispus față de aceștia reținerea pentru 24 de ore, iar judecătorii au hotărât plasarea celor doi sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Comentează știrea

Birlic
12 august 2017
Politisti

Trebuia sa ii aresteze sa se dea un exemplu . Afara din politie

Petre
12 august 2017
Spagari

Politistii au fost prinsi, dar ce facem cu Procurorii spagari pe care nimeni nu vrea sa-i prinda/ suntem satui de infractori lasati liberi de procurorii spagari !

Numarul 4
12 august 2017
@Petre cap de creta

"infractori lasati liberi de procurorii spagari !" Judecatorii lasa liberi infratorii, procurorii se chinuie sa adune dovezi pentru a ii baga dupa gratii. Fa diferenta intre procuror si judecator. Judecatorii sunt PRINCIPALII VINOVATI pt jegul din tara asta, ca ei au luat decizii de cacat. !

o
13 august 2017
pla

Mai stiu eu un politai spagar caruia i s-a facut flagrant si a scapat ca a dat la randul lui spaga catre aia care-l anchetau.. Nenorocitul inca mai e la rutiera, jegosii dracu.

Miratul
14 august 2017
Cat de prosti

Ar trebui controlati psilogic,in primul rand. Cat de prost si de lacom poti sa fii sa-ti pierzi locul de munca in vremurile acestea cand anticoruptia este la moda si trebuie date exemple mai ales cu cei mici(agenti). Probabil nu sunt orientati temporal ,sa cred in anii 90".

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6023 secunde