Controale în trenuri și în stațiile CFR

198
Controale în trenuri și în stațiile CFR - 7ianuarietransporturi845-1389108235.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii au descins în trenurile care circulă pe magistralele feroviare București Nord - Episcopia Bihor, București Nord - Ploiești Sud - Adjud - Pașcani - Suceava și pe București Nord - Timișoara, dar și în stațiile CFR adiacente acestora și triaje. 
De asemenea, au fost verificate 110 de sisteme de pază și 51 de locuri de păstrare și manipulare a valorilor monetare.
În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat 12 infracțiuni (dintre care patru de natură economică și șapte de natură judiciară) și au fost depistate două persoane urmărite în temeiul legii, 15 persoane care practicau cerșetoria și șase minori lipsiți de supraveghere.
De asemenea, au fost aplicate 180 de sancțiuni contravenționale. Valoarea totală a contravențiilor aplicate a fost de 29.420 de lei, iar a bunurilor ridicate în vederea confiscării, de 400 de lei. Totodată, au fost identificați 444 de călători frauduloși, cărora personalul specializat le-a aplicat taxe și suprataxe în valoare de 4.900 de lei.
În activități au fost angrenați 480 de polițiști de la transporturi, aproape 50 de lucrători CFR și operatori privați transport, alături de 38 de jandarmi și polițiști comunitari.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5134 secunde