€ 4.654
£ 5.1867
$ 4.1197

Mai multe ştiri online:

Controale de amploare în trenuri și avioane

Ştire online publicată Luni, 16 Aprilie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
În perioada 6 – 13 aprilie, sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi, polițiștii au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și siguranța transporturilor aeriene, navale și feroviare. Astfel, polițiștii au efectuat controale în 374 de stații de cale ferată și au patrulat în 643 de trenuri de călători.

În urma verificărilor, au fost depistate nouă persoane date în urmărire națională și opt minori lipsiți de supraveghere, care au fost predați familiilor sau internați în centrele de plasament. De asemenea, polițiștii au identificat trei persoane cu afecțiuni psihice, care au fost internate în unități spitalicești, 23 de vânzători ambulanți neautorizați, 24 de cerșetori, doi deținători de substanțe halucinogene și 31 de cetățeni străini cu statut de refugiați.

Polițiștii au întocmit 46 de dosare penale, în principal pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă, evaziune fiscală, furt, agresiuni fizice, tâlhărie, distrugere, braconaj piscicol, pescuit ilegal, fals și uz de fals, precum și infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 45.570 de lei.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65840 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3751 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3096 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1966 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9934 secunde