Contrabandiști străini, reținuți cu focuri de armă, în Portul Constanța

60
Patru cetățeni străini, care intenționau să comercializeze în Constanța țigări de contrabandă au fost reținuți de polițiștii de frontieră cu focuri de armă. Luni, 5 octombrie, polițiștii de frontieră de la Garda de Coastă Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța au desfășurat în Portul Constanța o acțiune privind combaterea contrabandei cu țigări. În dana 93, polițiștii au găsit mai multe persoane care descărcau de pe o navă sub pavilion Sierra Leone, mai multe baxuri de țigări. În momentul în care și-au făcut apariția oamenii legii, indivizii au încercat să fugă, iar pentru reținerea lor, polițiștii au tras trei focuri de avertisment în plan vertical. Suspecții au fost reținuți, stabilindu-se că erau trei cetățeni sirieni și un libian, cu vârste cuprinse între 20 și 33 de ani. Aceștia au declarat că voiau să comercializeze țigările, pentru a obține profit.

Nava a fost percheziționată, fiind descoperite în total 5.660 pachete de țigări, estimate la aproximativ 79.000 de lei; totodată, a fost indisponibilizată și suma de 1.660 dolari.

Cei patru cetățeni sunt anchetați pentru contrabandă calificată, urmând a fi luate măsurile legale. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.301 secunde