Contrabandiști căzuți în plasa jandarmilor

250
1
Contrabandiști căzuți în plasa jandarmilor - contrabandistriprinsidemilitari-1438108044.jpg
În ultimele trei zile, jandarmii Grupării Mobile Tomis Constanța au acționat în mai multe zone din Constanța pentru a preveni faptele antisociale. 


Jandarmii au organizat acțiuni în zona Gării și în Tomis III, din Constanța. Oamenii legii au descoperit nouă persoane, cu vârste cuprinse între 42 și 61 de ani, care le ofereau trecătorilor spre vânzare 227 de pachete cu 4.540 de țigări, fără timbre accizabile, mărcile Compliment, Ashima, Marble, Swiss Black, Viceroy, American Legend, Jin Ling și President. 


Țigările au fost confiscate și au fost predate Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. Oamenii legii continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de contrabandă. 


Comentează știrea

nina
30 iulie 2015
colaborare

Este timpul sa castigi bani! Aceasta > oportunitate este numai pentru oamenii ambitiosi, calmi, > rabdatori, deschisi la noi oportunitati, capabili sa > inteleaga doar cateva idei simple. Activitatea este foarte > simpla si se poate desfasura in timpul liber. Cereti acum > mai multe detalii la adresa de email: > [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Noroc cu jandarmii, la Olimp!
Pagina a fost generata in 0.4136 secunde