Contrabandă la Constanța. Ce au găsit polițiștii într-un container sosit din Egipt

156
1
Contrabandă la Constanța. Ce au găsit polițiștii într-un container sosit din Egipt - prosoape-1435826189.jpg

Articole de la același autor

Ofițerii Gărzii de Coastă au organizat, miercuri, o acțiune în Portul Constanța și au confiscat mai multe bunuri contrafăcute. În intervalul orar 09.30 - 16.00 oamenii legii au verificat un container sosit din Egipt în P.T.F. Constanța Sud Agigea care urma să ajungă în municipiul Cluj- Napoca. 


Polițiștii de frontieră au descoperit 972 de prosoape, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 100.000 lei dacă ar fi originale. Oamenii legii au confiscat prosoapele și au întocmit pe numele administratorului dosar penal pentru comiterea infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate. 



Comentează știrea

rodica
2 iulie 2015
castiguri din prima luna!

Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie imediat, acum, de colaboratori din toate localitatile tarii, pentru o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna. Atentie, cerem seriozitate maxima! Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Iunie 2015
Stire din Eveniment : Sute de pachete cu țigări, confiscate
Pagina a fost generata in 0.6327 secunde