Contrabandă cu țigări netimbrate, la Constanța

339
2
Contrabandă cu țigări netimbrate, la Constanța - tigari-1516903024.jpg
Ieri, în jurul orei 10.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile a desfășurat o acțiune punctuală în zona Gară Constanța, unde a surprins două persoane în timp ce încercau să vândă cetățenilor din zonă 115 pachete de țigări netimbrate (2.300 țigarete), fără timbre accizabile, inscripționate "Marble", "Fame", "Ashima", "Hilton Lilac" și "Palace". 


Pe numele acestora, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României. Actele de constatare și pachetele de țigări vor fi predate la IPJ Constanța, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.


Comentează știrea

petrica
26 ianuarie 2018
pe cand?

pe cand si in tomis3,galeriile soveja,sifonari,etc

SRI
26 ianuarie 2018
CORUPTIE

Piata tomis 3 este sufocata la propriu de busnitari de tigari ..in special zeci de stoarfe in halate care merg la deruta ..latra toata ziua tigari avem tigari ..e o veselie intre ele canta danseaza vorbesc la telefon ..etc ..sunt si doua baragladine turcoaice care sunt cat duba stau pe scaune si tin de sase ...SANTINELE ..politia stie ..jandarmeria stie ..ptr ca au fost filmati ..totul se musamalizeaza .un oras tip ghetou ....ptr. turisti FUGITI CAT PUTETI DE ACEST ORAS ..de la gara esti luat in primire de borfasi nenorociti ..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.308 secunde