Contrabandă cu scutece, la Constanța

151
Contrabandă cu scutece, la Constanța - poldefrontiera-1454660930.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în P.T.F. Constanța Sud Agigea din China, pentru o societate comercială cu sediul în județul Ilfov, aproximativ 42.000 scutece pentru copii susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de 210.000 lei dacă ar fi originale.

Oamenii legii au controlat un container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul în județul Ilfov. Administratorul societății comerciale în cauză este un cetățean român în vârstă de 39 de ani, cu domiciliul în județul Ilfov.


În urma controlului au fost descoperite 41.944 articole pentru copii (scutece de unică folosință), care purtau însemnele unei mărci cunoscute și care sunt susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de 210.000 lei dacă ar fi fost originale. 


Bunurile în cauză au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate", faptă prevăzută și sancționată de art. 90, alin. 1, lit. b din Legea 84/1998 republicată.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5238 secunde