Contrabandă cu farfurii din Egipt, la Agigea

202
Contrabandă cu farfurii  din Egipt,  la Agigea - farfuriiegipt-1508518563.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit, într-un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea, din Egipt, 27.000 de farfurii din sticlă, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 270.000 lei, dacă ar fi fost originale.

Mai exact, oamenii legii din cadrul Gărzii de Coastă, ajutați de lucrătorii vamali, au controlat un container sosit din Egipt, având ca destinatar o societate comercială din București. La finalul controlului, au fost descoperite 27.000 de farfurii din sticlă, chipurile "de firmă", dar despre care oamenii legii bănuiau că doar copiază modelul original.

De precizat că administratorul societății comerciale în cauză este un cetățean egiptean, în vârstă de 38 de ani, cu reședința pe raza municipiului București.

Obiectele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază titularul mărcii înregistrate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3397 secunde