Continuă campania "Jandarmeria pe înțelesul tuturor"

95
Continuă campania

Articole de la același autor

În această săptămână, Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța (GJM) a continuat activitățile de prevenire și combatere a violenței, alături de toate structurile similare din țară, în cadrul Campaniei naționale de informare, prevenire și dialog social "Jandarmeria pe înțelesul tuturor". Reprezentanți ai Compartimentului de Prevenire și Combatere a Faptelor Antisociale aparținând GJM Constanța s-au întâlnit, de această dată, cu elevii din clasele VI - VIII de la Școala Gimnazială nr. 7 "Remus Opreanu", Școala "Mihai Viteazul" și Școala Gimnazială nr. 8. 
Tinerilor le-au fost prezentate, pe scurt și pe înțelesul lor, misiunile jandarmeriei, importanța și locul acestei arme în cadrul forțelor de ordine publică, însă au discutat și despre modul în care percep ei violența și felul în care se pot apăra de persoanele care au un astfel de comportament.
De la începutul acestui an jandarmii constănțeni au desfășurat 64 de astfel de activități, independent dar și în cooperare cu reprezentanții Agenției Naționale Antidrog, Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, care au prezentat elevilor cum pot preveni și combate consumul de substanțe halucinogene. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3972 secunde