CONTAINERELE din Portul Constanța Sud Agigea, verificate cu simț de răspundere!

322
CONTAINERELE din Portul Constanța Sud Agigea, verificate cu simț de răspundere! - 95dfeae572d7404d92fd386458c7ad1f-1622105380.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră, lucrătorii Biroului Vamal Constanța Sud Agigea, comisarii de la Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor Constanța și cei de la Garda de Mediu, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, au descins, joi dimineață, 27 mai, în ample verificări la containerele sosite în Portul Constanța Sud Agigea.

Oamenii legii au depistat într-un container sosit din China peste 80.000 de pixuri, referitor la care există suspiciunea că erau contrafăcute. Pe bunuri era menționat că proveneau din Germania, deși containerul sosise din China. „Trebuie să luăm măsuri pentru ca astfel de bunuri să nu mai ajungă pe piața din România. Vom înteți controalele”, au anunțat autoritățile.

De asemenea, au fost depistate și două containere, care proveneau de la o firmă din București și urmau să plece spre Republica Dominicană, în care ar fi trebuie să fie spumă poliuretanică, dar în realitate erau deșeuri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3961 secunde