Constantin Dancu, noul șef al IPJ Constanța. Se anunță "mișcări de trupe"?

1462
2
Constantin Dancu, noul șef al IPJ Constanța. Se anunță
Comisarul șef Mircea Vizitiu a fost înlocuit de la șefia Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, funcție pe care a ocupat-o prin interimat din luna noiembrie 2016, după ieșirea la pensie a comisarului șef Adrian Rapotan. 


Prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, începând cu data de 18 septembrie, comisar-șef de poliție Constantin Dancu a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcția de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 


Atenție însă, potrivit reprezentanților IGPR, perioada de timp în care Constantin Dancu va ocupa șefia IPJ Constanța nu este stipulată, astfel că termenul de șase luni stabilit de interimat poate fi depășit. 


Comisarul șef Mircea Vizitiu va reveni pe postul titular, cel de adjunct al inspectorului șef. Momentan, postul de șef al Serviciului Rutier, ocupată până în prezent de Constantin Dancu, este vacantă și nu se știe cine va prelua această funcție.


Comentează știrea

asteptam marele cutremur, oamenii ne-au dezamagit
19 septembrie 2017
Codruta, ceea ce ar trebui sa afli si sa te sesizezi, nu vezi. Pacat. Asa ati distrus tara

E posibil ca dintr-un judet intreg sa nu poti alege un politist tanar si dornic sa schimbe vechile obiceiuri, si sa numesti un pensionar vechi si cu bube multe pe cap? Asta spune multe de acest oras corupt, unde nu creste nimic sub aripa vechilor personaje .....

Rica
19 septembrie 2017
Dancu IPJ

Acuma ati reusit sa aduceti un mare om cu mare caracter sa reprezinte IPJ C-ta un om corect si onest,ca restul au fost niste mari Hotii de ce nu lati adus pe Rapotan ca are scoala mai multa ca asta,noi romani nu mai scapam de pesta asta holerica.ca suntem,ortodocsi credinciosi sa nu zicem ca suntem inteligenti.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4474 secunde