Constănțenii, puși să strângă mizeria lăsată pe domeniul public

406
1

Articole de la același autor

În perioada 15-18 septembrie, echipe mixte de polițiști locali și jandarmi au efectuat controale tematice privind respectarea HCL 184/2013 ce prevede îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare. 


Vizati au fost cei care aruncă resturi de tigară, hârtii ori alte mizerii pe aleile din parcuri, dar și deținătorii animalelor de companie, care nu strâng după propriile patrupede. 


Astfel, polițiștii locali au aplicat cinci sancțiuni pentru resturi de țigară aruncate în loc nepermis, două sancțiuni pentru coji de semințe, un avertisment pentru ambalaje și două sancțiuni pentru deținătorii animalelor de companie. 


"Toți cei care au primit avertisment și-au recunoscut vina, exprimându-și părerea de rău pentru gestul făcut. Mai mult, nu au fost recalcitranți, ci chiar au strâns mizeria lăsată", se arată într-un al Primăriei Municipiului Constanța.


Comentează știrea

Eu
21 septembrie 2016
E nevoie de educatie!

Cam timide actiunile fata de nivelul nesimtirii cetatenilor din Constanta si in general, din Romania. Ca sa aiba efect aceste actiuni, e nevoie de mai multe resurse umane care sa se afle mai des pe teren si sa aplice cu fermitate amenzile.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1844 secunde