Constănțenii ies în stradă! Locatarii blocului S6 de pe bulevardul Lăpușneanu protestează împotriva distrugerii spațiilor verzi

875
Constănțenii ies în stradă! Locatarii blocului S6 de pe bulevardul Lăpușneanu protestează împotriva distrugerii spațiilor verzi - protest-1551962605.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, începând cu ora 17,30, în fața blocului S6 de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța va avea loc un protest împotriva distrugerii spațiilor verzi din oraș. Acțiunea este organizată de locatarii blocului S6, în fața căruia urmează să fie ridicat un bloc.




Deja, fostul spațiu verde, acolo unde a fost grădină dintotdeauna, de când au fost ridicate blocurile în anii 60, a fost distrus și în cursul zilei de ieri au fost tăiați mai mulți copaci.


"Joi seara, 7 martie, ora 17.30, ne vedem cu toții în jurul blocului S6 de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu! Așa nu mai merge! Haideți să îi susținem pe constănțenii noștri și să nu permitem să se construiască pe spațiul verde din jurului blocului lor!", este apelul lansat pe rețelele de socializare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.593 secunde