Constănțenii care și-au lăsat mașinile pe spațiul verde, arși la buzunare

484
Constănțenii  care și-au lăsat mașinile pe spațiul verde, arși  la buzunare - constantenii-1527692664.jpg

Articole de la același autor

194 de conducători auto care și-au parcat autovehiculele pe spațiul verde au fost amendați de către polițiștii locali, iar alte 83 de persoane au fost somate în vederea prezentării la sediul instituției pentru luarea măsurilor legale. În total, valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate a fost de 77.600 lei.

Toate aceste fapte au fost constatate în perioada 1 ianuarie - 29 mai, când lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală au desfășurat mai multe activități care au avut ca scop respectarea prevederilor HCL 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului și înfrumusețare a municipiului Constanța.

"Pe această cale, aducem în atenția opiniei publice totodată că nerespectarea normelor legale privind oprirea / staționarea pe spațiul verde a autoturismului, poate atrage răspunderea contravențională a deținătorului legal / conducătorului autovehiculului o amendă cuprinsă între 400-800 în cazul persoanelor fizice și 500 - 1.000 lei în cazul persoanelor juridice", au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2312 secunde