Constănțenii, avertizați cu privire la furtul din locuințe și autoturisme

274
1
Constănțenii, avertizați cu privire la furtul din locuințe și autoturisme - ipj-1506505347.jpg

Articole de la același autor

Ieri, 27 septembrie, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei din cadrul Secției 3 Poliție au desfășurat activități de informare și conștientizare a cetățenilor cu privire la prevenirea furturilor din locuințe, din autoturisme, precum și a celor de tâlhărie, în cadrul campaniei intitulată "hoții sunt creativi, fii preventiv".


Scopul acestei campanii îl reprezintă informarea populației cu privire la modalitățile de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului și persoanei, prin transmiterea mesajelor cu caracter preventiv, distribuirea către beneficiari a unor materiale care conțin recomandări destinate autoprotecției și organizarea de acțiuni pentru grupurile țintă.

Activitățile s-au desfășurat pe raza municipiului Constanța, unde polițiștii au distribuit pliante și afișe cetățenilor, cărora le-au oferit sfaturi și recomandări beneficiarilor campaniei.


De asemenea, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu cei din cadrul Poiliției Locale Contanța au desfășurat activități de prevenire a furturilor din buzunare, poșete și a tâlhăriilor ce pot avea loc în mijloacele de transport în comun. 



Comentează știrea

Gruu
28 septembrie 2017
Furt

S-a terminat vara .Acum se aduna ciorile pentru iarna...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9034 secunde