Constănțenii, "arși" la buzunare de polițiștii locali

352

Articole de la același autor

În week-end, în intervalul orar 06:00-22:00, polițiștii locali au verificat zona cuprinsă în perimetrul dintre bulevardul Mamaia, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, bulevardul Aurel Vlaicu, faleza Cazinoului, zona Peninsulară și Parcul Tăbăcărie. 


În urma activităților întreprinse de către polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice, au fost aplicate 19 amenzi contravenționale în valoare de 7.200 lei pentru: răscolirea gunoiului din containere, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, aruncarea de hârtii, coji de semințe, resturi de țigări, sticle ori ambalaje pe domeniul public. De asemenea, au fost aplicate sancțiuni unor cetățeni care făceau un picnic în zona Pavilionului Expozițional. 


"Pe această cale, facem apel la constănțeni să se alăture demersurilor întreprinse de către Direcția Generală Poliția Locală în ceea ce privește acțiunea de ecologizare desfășurată la nivelul municipiului Constanța și să respecte normele legale în vigoare în ceea ce privește menținerea curățeniei în orașul nostru pentru a nu se ajunge în situații similare celor expuse anterior. Numai împreună putem asigura un mediu curat, sănătos și în siguranță în municipiul Constanța", precizează reprezentanții Poliției Locale Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.089 secunde