Constănțeni sancționați pentru nerespectarea carantinei

275
Constănțeni sancționați pentru nerespectarea carantinei - xconstantenicarantina-1641211230.jpg
Polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat, duminică, 2 ianuarie, activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei la domiciliu. În urma activităților, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 22 de ani, față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu a fost găsit la adresa de domiciliu declarată. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare totală de 1.000 de lei.

În aceeași zi, polițiști din cadrul Poliției orașului Murfatlar au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei la domiciliu. În urma activităților, s-a stabilit faptul că trei persoane (doi bărbați și o femeie), față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu au fost găsiți la adresele de domiciliu declarate. Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 9.000 de lei.

De asemenea, în noaptea de 1 spre 2 ianuarie, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat, de 20 de ani, care se deplasa pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, iar în urma verificărilor s-a constatat faptul că pe numele acestuia era instituită măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.724 secunde