Constănțeni reținuți pentru falsificare de monedă

271
Constănțeni reținuți pentru falsificare de monedă - retinuti-1642336286.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Constanța, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au surprins, în flagrant delict, un bărbat, în timp ce ar fi intenționat să pună în circulație o sumă de bani contrafăcută. Acesta a fost reținut, pentru 24 de ore.

La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat, de 23 de ani, în timp ce ar fi intenționat să pună în circulație 1.730 de euro, contrafăcuți.

Concomitent, polițiștii au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară, în județul Constanța, la locuințele a 4 persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de falsificare de monede, punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul de 23 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri legale.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și de sprijinul Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2474 secunde