Constănțeni reținuți că au condus beți sau fără permis

128
Constănțeni reținuți că au condus beți sau fără permis - politiadolj-1547800684.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat ieri, 17 ianuarie, un bărbat în vârstă de 33 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 226A, pe raza localității Nuntași, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 


Tot ieri, oamenii legii au identificat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Căiuți din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, conducătorul auto a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube material. Un alt bărbat, în vârstă de 52 de ani, care a condus un autoturism, pe strada I.L. Caragiale din municipiu a fost reținut pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


Cei trei conducători auto a fost conduși la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză au fost întocmite dosare penale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3788 secunde