Mai multe ştiri online:

Constănțeni puși pe scandal! Poliția a emis ordine de protecție provizorii

Ştire online publicată Luni, 04 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
La data de 3 februarie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Cumpăna, județul Constanța, cu privire la producerea unui conflict la domiciliul propriu.


Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, soțul femeii în cauză, care s-a manifestat agresiv față de soția sa.


În urma cercetărilor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, bărbatul fiind evacuat din locuință.


La data de 3 februarie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Secției 5 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 32 de ani, din Constanța, cu privire la producerea unui conflict la domiciliul propriu.


Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, concubinul femeii în cauză, care, pe fondul unui conflict verbal spontan, și-a agresat fizic concubina.


La data de 3 februarie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Secției 5 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 69 de ani, din Constanța, cu privire la producerea unui conflict la domiciliul propriu.
Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, fiul femeii în cauză, care, pe fondul unui conflict verbal spontan, și-a agresat fizic mama.


În toate cauzele, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7044 secunde