Mai multe ştiri online:

CONSTĂNȚENI prinși în timp ce făceau contrabandă cu motorină, pe Dunăre

Ştire online publicată Marţi, 15 Mai 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii de frontieră au prins în flagrant doi cetățeni români care încărcau 1.500 litri de motorină, cu sprijinul unui marinar bosniac, de pe o navă ancorată pe malul stâng al Dunării, în zona Cernavodă, informează un comunicat de presă transmis marți de Garda de Coastă.Potrivit sursei citate, în cadrul unor activități informativ-operative desfășurate în zona de competență, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Sectorul Poliției de Frontieră Cernavodă au observat noaptea o ambarcațiune, în care se aflau doi bărbați și mai multe recipiente de dimensiuni mari, ce se îndrepta către o navă ancorată la malul stâng al Dunării.

"În urma descinderii la fața locului au fost surprinși doi bărbați ce încărcau, cu ajutorul unui furtun, de la bordul navei FJ ELENA, sub pavilion Slovacia, opt recipiente de tablă și plastic de aproximativ 200 litri fiecare, aflate la bordul ambarcațiunii, cu produs petrolier, cu miros specific de motorină", se arată în comunicatul de presă.

Cercetările ulterioare au relevat faptul că persoanele implicate în contrabandă cu combustibil lichid sunt doi cetățeni români, în vârstă de 17, respectiv 20 de ani, din județul Constanța, întreaga cantitate de produs petrolier fiind încărcată cu sprijinul comandantului navei FJ ELENA, un cetățean bosniac de 47 de ani, care a facilitat accesul pe navă, în schimbul sumei de 700 euro.

Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea continuării cercetărilor 1.500 de litri de produs petrolier, cu miros specific de motorină, cu o valoare de aproximativ 8.250 lei și suma de 700 euro găsită asupra unuia dintre cetățenii români, totodată fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar ambarcațiunea, folosită la transportul motorinei, în valoare de aproximativ 20.000 lei, a fost indisponibilizată, până la finalizarea cercetărilor.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8757 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8025 secunde