Constănțeanul ucis în Italia a lăsat în urmă un copil orfan. "Vei rămâne veșnic în inima mea"

1948
Constănțeanul ucis în Italia a lăsat în urmă un copil orfan.

Articole de la același autor

Lacrimi și durere în urma oribilei crime de la sfârșitul săptămânii trecute. Gheorghe Șuță a fost ucis cu o lovitură de cuțit, de o rudă prin alianță, pe care o ajutase să obțină un loc de muncă. Georgian Bejenaru este tot constănțean și a fost reținut de autoritățile din Veneția. 


Gheorghe Șuță este din localitatea constănțeană Negru Vodă și a lăsat în urmă o soție și un băiat, în vârstă de 5 ani. Deocamdată nu se cunoaște o dată exactă când bărbatul va fi repatriat, în condițiile în care abia ieri a fost făcută autopsia. Între timp, pe internet au curs mesajele de condoleanțe, de la prieteni, rude sau persoane care aflaseră de tragedie din presă. 


"Dumnezeu să te ierte, ai fost un prieten foarte bun și săritor! Îmi pare rău ca ne despărțim de tine!" sau "Nu îmi vine să cred nici acum. Doamne, ce tragedie. Cu o durere foarte mare în suflet iți spun Dumnezeu să te odihnească în pace frățioare. Vei ramâne vesnic în inima mea, acel om cu un suflet foarte mare. Sincere condoleanțe. Maria, încearcă să te ții tare că ai de crescut un îngeraș", sunt câteva dintre sutele de mesaje primite de soția bărbatului ucis.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7342 secunde