CONSTĂNȚEANCĂ LĂSATĂ FĂRĂ 10000 LEI. ATENȚIE! CUM AU PĂCĂLIT-O ESCROCII

2283
CONSTĂNȚEANCĂ LĂSATĂ FĂRĂ 10000 LEI. ATENȚIE! CUM AU PĂCĂLIT-O ESCROCII - politiarutieraactiunepietonizona-1514967495.jpg
Ieri, în jurul orei 01:45, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 80 de ani, din municipiul Constanța, cu privire la faptul că a fost apelat pe telefonul fix, de către o femeie, care s-a recomandat ca fiind fiica sa, informându-l că a suferit un accident și este la spital.


Un bărbat necunoscut, care s-a recomandat a fi medic, i-a spus că pentru efectuarea unei operații urgente ar fi nevoie de suma de 16.000 de euro. 


Bărbatul și-a dat seama că poate fi victima unei înșelăciuni și a anunțat organele de poliție.


Nu la fel a procedat o femeie, de 82 de ani, tot din Constanța. Aceasta a fost apelată pe telefonul fix de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind medic, informând-o că fiul acesteia a suferit un accident și este la spital. Pentru efectuarea unei operații la o unitate medicală din București, i s-a adus la cunoștință că ar fi nevoie de suma de 10.000 de lei. Bătrâna a oferit suma solicitată unui bărbat care s-a prezentat la domiciliul acesteia.


Polițiștii constănțeni au deschis anchete în cele două cauze pentru identificarea autorilor, depistării acestora și tragerea lor la răspundere penală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.412 secunde