Constănțean omorât de un subaltern, în Italia. "Era prea autoritar"

892
1
Constănțean omorât de un subaltern, în Italia.

Articole recomandate

Crimă oribilă comisă de un român în Mira, o suburbie a Veneției. Gheorghe Șuță, un constănțean plecat la muncă pe un șantier naval din Italia, în vârstă de 36 de ani, a fost omorât în week-end de subalternul său. El îl primise în apartament pe Georgian Ionuț Bejenaru, de 28 de ani, al cărui șef era.

În noaptea de vineri, Bejenaru i-a tăiat gâtul cu un cuțit în somn, scrie Corriere della Sera. Martor la crimă a fost cumnatul agresorului, un bărbat de 41 de ani, care dormea în camera de alături. Acesta l-a dezarmat pe ucigaș, apoi a sunat la 112. Victima nu a mai putut fi salvată.

Agresorul le-a spus, ulterior, carabinierilor că și-a ucis compatriotul care îl primise în casa lui pentru că "era prea autoritar". Vecinii au precizat că victima îl certa pe agresor pentru că nu se trezea la timp dimineață pentru a ajunge la muncă. Cei doi lucrau în apropiere de Veneția, în localitatea Mira Taglio, pe un șantier naval aparținând Grupului Fincantieri.

Carabinierii l-au găsit pe criminal în curtea imobilului în care s-a petrecut crima. Nu a opus rezistență în momentul reținerii. Pentru Gheorghe Șuță, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic, victima fiind găsită într-o baltă de sânge.

Comentează știrea

Dan
14 martie 2018
Sa faci bine.

Facerea de bine este f   ere de mama! Proverb romanesc de aur care se adevereste.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5601 secunde