Constănțean LOVIT DE MAȘINĂ DE CINCI ORI!

1374
Constănțean LOVIT DE MAȘINĂ DE CINCI ORI! - politia-1593418571.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 37 de ani din Valu lui Traian se află pe un pat de spital, în stare gravă, după ce, sâmbătă seara, a fost victima unui accident de mașină. Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 22.00, o femeie de 29 de ani a condus un autoturism pe DN3, dinspre Constanța spre Murfatlar și ajungând în dreptul unui restaurant, a surprins și a accidentat grav un bărbat care traversa strada prin loc nepermis. 


În urma accidentului, victima a fost rănită grav, suferind numeroase traumatisme. Bărbatul, Vasile C., a fost transportat la spital, unde a rămas sub supraveghere. 


Apropiații susțin, potrivit Antena 3, că nu este prima dată când acesta este rănit într-un accident rutier. Potrivit acestora, Vasile C. a fost rănit în cinci accidente rutiere deja. Primul accident a avut loc pe când victima avea numai opt ani. La acea vreme, Vasile a fost spulberat de o mașină, pe DN 3, și aruncat aproximativ 20 de metri pe șosea, fiind grav rănit. El a stat atunci două săptămâni în comă, însă ca printr-un miracol și-a revenit, a mai relatat Antena 3. De fiecare dată, bărbatul a suferit răni serioase. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5218 secunde