Constănțean controlat la frontieră. A rămas fără marfă…

233

Articole de la același autor

În data de 25.02.2020, acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, județul Constanța, au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în țară, pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România. Astfel, au fost descoperite, în spațiul pentru depozitat bagaje, 60 perechi de încălțăminte, ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile aparțineau unui cetățean român, în vârstă de 39 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța.

Persoana în cauză a declarat că a achiziționat bunurile din Turcia pentru uz personal și nu deține documente legale pentru acestea.

Produsele, în valoare de aproximativ 9.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9161 secunde