Constănțean BĂTUT, SECHESTRAT și JEFUIT

251
Constănțean BĂTUT, SECHESTRAT și JEFUIT - fondpolitistiimurdariaiconstante-1415091846.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat din localitatea constănțeană Mihail Kogălniceanu le-a reclamat polițiștilor, aseară, că a fost sechestrat și bătut de patru indivizi. Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, identificat ca fiind Vasile Ciucă, povestește că a plecat de acasă cu un amic. Cei doi s-au deplasat către ieșirea din localitate către Constanța, iar în apropierea marginii comunei, alți trei indivizi s-ar fi urcat în mașină.

În dreptul localității Sibioara au coborât toți din mașină, au băut împreună, după care cei trei bărbați l-au luat la bătaie și i-ar fi furat un telefon mobil, cât și portofelul în care avea 600 de euro, 400 de lei, dar și două lanțuri și o brățară. 


Victima a mai povestit că, ulterior, agresorii au mers împreună cu victima la domiciliul acesteia, unde i-ar fi luat cheile și mașina parcată în fața porții. 


Polițiștii au demarat o anchetă, pentru a stabili veridicitatea celor reclamate. Victima nu a putut preciza nici măcar numărul de înmatriculare al mașinii care i-a fost furată și susține că nu deține acte de proveniență pentru bunurile care i-ar fi fost furate. Mai mult, el nu are urme vizibile de violență pe corp, dar astăzi urmează să fie examinat de medicii legiști.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3236 secunde