Constănțean bătut de doi indivizi pe care i-a prins la furat

317
Constănțean bătut de doi indivizi pe care i-a prins la furat - constanteanbatut-1546964411.jpg

Articole de la același autor

Un constănțean a fost lovit și i-a fost distrusă mașina, după ce a prins doi indivizi care intraseră într-o curte unde era o casă în demolare. Luni seară, în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Secției 4 au fost sesizați de către o femeie, prin numărul de urgență 112, despre faptul că soțul său ar fi fost agresat de două persoane, pe o stradă din municipiul Constanța.

Patrulele mixte de ordine și siguranță publică, formate din polițiști și jandarmi, au identificat la fața locului doi bărbați, în vârste de 27, respectiv 31 de ani, din Constanța, care ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil din municipiul Constanța, aflat în stare de demolare, moment în care au fost surprinși de un vecin pe care l-ar fi agresat. În urma conflictului produs, a fost avariat și un autoturism parcat în zonă.

Polițiștii constănțeni i-au reținut pe o perioadă de 24 de ore pe cei doi tineri, fiind introduși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată și distrugere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1277 secunde