CONSTĂNȚEAN ARESTAT, DUPĂ CE A FURAT 19000 EURO DINTR-O MAȘINĂ PARCATĂ

1225
CONSTĂNȚEAN ARESTAT, DUPĂ CE A FURAT 19000 EURO DINTR-O MAȘINĂ PARCATĂ - 4metodedefurtdinmasinapelitorali-1542806214.jpg

Articole recomandate

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt din auto, polițiștii Secției 1 Poliție, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța, au identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Constanța, bănuit de comiterea faptei.


Astfel, la data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 13:00, persoana în cauză ar fi sustras dintr-un autoturism, parcat pe o stradă din municipiul Constanța, 19.000 de euro și mai multe documente.


În urma cercetărilor și a două percheziții domiciliare desfășurate în municipiu, la data de 20 noiembrie a.c., polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbatul în cauză pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar la data de 21 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat Judecătoriei Constanța care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.


Totodată, în urma perchezițiilor defășurate, polițiștii au ridicat peste 400 de pachete cu țigarete, care nu aveau timbru fiscal emis de autoritățile române.


Bărbatul în cauză a fost introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța.


Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al U.T.A.I. Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2876 secunde