Constănţean arestat după ce a forţat mai multe căsuţe cu colete şi a furat produse din ele

783
Constănţean arestat după ce a forţat mai multe căsuţe cu colete şi a furat produse din ele - arestat1-1608652990.jpg

Articole de la același autor



În noaptea de 20/21 decembrie a.c., polițiștii Secției 2 au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi forțat mai multe căsuțe de tip easy box, iar din una din ele ar fi sustras un plic. 


Polițiștii au identificat persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 36 de ani, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. 


În cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. 


La aceeași dată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, polițiștii Secției 2, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale ai Poliției municipiului Constanța, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, fiind ridicate bunuri cu valoare probatorie. 


Astfel, în urma activităților, au fost extinse cercetările față de bărbatul în cauză, în sarcina sa fiind reținute alte 2 infracțiuni de furt calificat, ce ar fi fost comise în noaptea de 24/25 iulie a.c., respectiv 24 noiembrie a.c., prin același mod de operare.


Prejudiciul total se ridică la aproximativ 53.000 de lei. 


Bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, care a admis măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6975 secunde