Constănțean agresat de un hoț

258
Constănțean agresat de un hoț - talharie-1449256049.jpg

Articole recomandate

Doi indivizi au fost reținuți de polițiștii constănțeni după ce s-a stabilit că sunt autorii unui furt. Ionel Grigoraș și Dumitru Ion Grosu au ajuns în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. Grigoraș este cercetat pentru comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat, iar Grosu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.


Potrivit anchetatorilor, cei doi suspecți au încercat să fure o bicicletă din scara unui bloc. Aceștia au tăiat cablul antifurt cu o foarfecă gură de lup, dar au fost prinși în flagrant. 


"Întrucât inculpații au luat-o la fugă în direcții diferite, persoana vătămată urmată de fiul său l-au urmărit pe inculpatul Grosu Dumitru Ion care în timpul urmăririi, în dreptul scării A a blocului TDC3, a amenințat-o cu moartea pe persona vătămată B. D., după care a aruncat cu o sticlă în piciorul acesteia", a declarat procuror Mihai Stanciu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. Victimele au depus o plângere la poliție, iar oamenii legii au demarat o anchetă. În urma verificărilor au dat de cei doi indivizi, suspecți de comiterea infracțiunii. Pe numele lor a fost întocmit dosar penal și au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și ulterior au ajuns în fața magistraților. Potrivit oamenilor legii, cei doi suspecți nu se află la prima abatere, ei fiind recidiviști. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Tone de motorină furate de la o navă
Marţi, 27 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : A jefuit distribuitorul de pizza
Pagina a fost generata in 0.3011 secunde