Constanța - piață de desfacere pentru mașini furate din străinătate

468
Polițiștii de la Garda de Coastă au depis-tat, în trafic, trei autoturisme care figurau ca furate din țări ale Uniunii Europene. Astfel, în cadrul unei acțiuni pe linia com-baterii traficului internațional cu autoturisme furate, desfășurate în Constanța, oamenii legii au oprit pentru verificări un BMW înmatriculat în Italia. La volan se afla Gheorghe Ilinca, de 25 de ani, din Medgidia, iar mașina figura ca fiind furată din Italia, din iunie 2007. După puțin timp, polițiștii au oprit un Ford Focus, condus de Ion Colac, de 23 de ani, din localitatea tulceană Babadag. În urma verificărilor, s-a stabilit că autoturismul figura ca fiind furat din iunie 2010, din Spania.
A treia mașină a fost găsită în Negru Vodă. Șoferul, Gereb Janos, de 27 de ani, din Harghita, a declarat că nu știa că Ford Mondeo pe care îl conducea figura ca fiind furat din Austria, din iulie 2008.
Cele trei autoturisme, în valoare de 7.000 de euro, 9.000 de euro și 5.000 de euro au fost ridicate în vederea indisponibilizării. Pe numele celor trei șoferi au fost întocmite actele premer-gătoare urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de complicitate la furt și tăinuire.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Martie 2012
Stire din Eveniment : Jaf armat la o bancă din Constanța
Sâmbătă, 17 Martie 2012
Stire din Cetățenești : Tomis Nord, "ghetoul" de barăci!
Pagina a fost generata in 0.8113 secunde