Constanța nu a scăpat, nici în stare de urgență, de șoferii beți și fără permis

227
Constanța nu a scăpat, nici în stare de urgență, de șoferii beți și fără permis - soferibeti-1585320164.jpg

Articole recomandate

Mai mulți bărbați s-au ales cu dosare penale, după ce au fost surprinși pe stradă, sub influența alcoolului sau fără a avea permis auto. În noaptea de joi spre vineri, puțin înainte de miezul nopții, polițiștii din Mangalia și cei din Vama Veche se aflau în patrulare, când au depistat, pe un modep, pe DN39, în localitatea Vama Veche, un bărbat de 32 de ani. Bărbatul era

într-o evidentă stare de ebrietate, iar la testarea cu etilotestul s-a constatat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, cercetările au arătat că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În aceeași noapte, în atenția oamenilor legii a ajuns și un bărbat de 33 de ani din Adamclisi. Acesta se afla la volan, deși era evident că era beat. A refuzat însă atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea mostrelor biologice.

Și polițiștii din Constanța au surprins un bărbat care a ieșit beat pe stradă, la volanul unei mașini. În aceeași noapte, un șofer de 53 de ani a fost surprins pe Bulevardul Aurel Vlaicu iar la testarea cu etilotestul a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Martie 2020
Stire din Eveniment : Dosar penal pentru un șofer beat
Pagina a fost generata in 0.4793 secunde